praises

By Sky Destrian - January 28, 2010

These lyrics pretty much sum up how I feel right now.

Tears have fallen water beads
Wipe the floor with my regrets
In the crevice tiny seeds
Spring to life from pardoned debts
And all I have, all I have is

Praises on my tongue
From my heart
For our God who became flesh
For us all
Unto you
I will sing my praises
Sing forever

In the quiet I lament
Every nail, my sin did buy
And I wonder why you spent
Lavish blood on such as I
When all I have, all I have is

Praises on my tongue
From my heart
For our God who became flesh
For us all
Unto you
I will sing my praises
sing forever

Oh, for a thousand
Tongues to sing
To sing aloud
Sing aloud
Oh, to the Glory
Of my God and King
To sing aloud
Sing aloud

-- (Praises, by Newsboys)

It's been a rough but good day. I've been feeling horrible physically, and on top of that I've fought some battles today. Spiritual battles... such as whether to forgive, or not to forgive. Did I win? You'll have to wait to read my KOF devo to find out. ;)

Right now, all I have is... praises on my tongue, from my heart, for our God who became flesh, for us all, unto You, I will sing my praises, sing forever...

Praise Him!!!!

  • Share:

You Might Also Like

1 comments

  1. Dịch vụ chuyển phát nhanh ở tphcm ngày ngày càng phát triển góp phần nâng cao dịch vụ mua bán đặc biệt mua bán online. Nên các dịch vụ chuyển phát nhanh tphcm luôn được phát triển nâng cao nhu cầu phục vụ công ty doanh nghiệp. Dịch vụ chuyển phát nhanh của Công ty Proship đã được nhiều tổ chức, doanh nghiệp, cá nhân yêu mến, tin cậy và hợp tác lâu dài. Trong quá trình xây dựng và phát triển, chúng tôi cong ty chuyen phat nhanh tai tphcm là hiện thân cho tinh thần trách nhiệm và trung thực, dịch vụ chu đáo và nhanh chóng. Tại thị trường Tphcm, Proship được đánh giá là một trong những Công ty Chuyển phát nhanh làm ăn có hiệu quả, uy tín, có sức phát triển và dành được nhiều cảm mến. Chuyên cung cấp các dịch vụ chuyển hàng đi sài gòn .Ngoài dịch vụ nhanh chóng, chu đáo và giá cả hợp lý thì Proship cũng có nhiều chương trình khuyến mãi cho các khách hàng tại Sài Gòn. Nên nếu bạn là cá nhân hay công ty doanh nghiệp đang có nhu cầu sử dụng dịch vụ chuyển phát nhanh sài gòn hãy liên hệ với chúng tôi công ty Proship. Với những uy tín vốn có của doanh nghiệp, chuyển phát Proship nhận vận chuyển các loại hàng hóa và bưu phẩm theo yêu cầu của khách hàng. Với thời gian 1 ngày duy nhất cho quá trình vận chuyển hàng từ các tỉnh thành trên cả nước và chuyển phát nhanh uy tín tại sài gòn , chúng tôi sẽ nhận hàng của quý khách tại văn phòng hoặc tại nhà riêng, công ty sau đó sẽ kết nối vào Đà Nẵng và phát tận tay người nhận theo địa chỉ ghi trên bưu kiện.

    ReplyDelete

Comments make the world go 'round... or was that chocolate?

Thank you for stopping by! I read every single comment and love them all. Seriously, it makes my day. I do my best to comment back!

My only rule is basic respect and honor. Disagreement is accepted, but hate and trolling is not. Otherwise, say what you need to say, and have fun. And don't forget to grab a free complimentary mint on your way out.